[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Privacy Policy Uitgeverij Anderszins

Uitgeverij Anderszins respecteert je privacy. Zo worden je gegevens uitsluitend gebruikt om onze dienstverlening soepel en eenvoudig te laten verlopen en worden alleen gegevens aan derden verstrekt voor zover dat strikt noodzakelijk is in het kader van het laten functioneren van je afgenomen diensten.

Bedrijfsgegevens

Uitgeverij Anderszins Vestigingen

Postadres:
Hogereind 3
1793 AD De Waal

Kanariehof 19
3853 WJ  Ermelo

E-Mail: info@uitgeverijanderszins.nl

Welke gegevens worden verzameld?

Bij het plaatsen van een bestelling, vragen we om deze gegevens:

  • Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Banknaam en IBAN nummer (indien wordt afgerekend via Ideal)

Daarnaast worden de volgende gegevens bewaard:

  • Aankoopgeschiedenis
  • Login gegevens

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

  • Om de bestelling mogelijk te maken en je op de hoogte te houden van de status van je bestelling
  • Om je op de hoogte te houden van je producten en/of diensten
  • Bankgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van bestelling
  • Je e-mailadres wordt gebruikt voor communicatie
  • Je e-mailadres wordt tevens gebruikt voor nieuwsbrieven als je daar vooraf of tijdens bestellen toestemming voor hebt verstrekt. Via nieuwsbrieven word je op de hoogte gehouden van bijzonderheden rondom voor jou relevante zaken zoals informatie over activiteiten, nieuwe uitgaven, en overige aanverwante zaken en wijzigingen.
  • Je telefoonnummer wordt door ons alleen gebruikt indien communicatie per e-mail niet wenselijk is. Denk aan overleg en/of problemen met afgenomen producten of diensten of het hulp bieden bij het instellen van je afgenomen producten of diensten op je eigen apparatuur
  • Je aankoopgeschiedenis wordt bewaard ten behoeve van wettelijke administratieve verplichtingen en voor je eigen inzage in de bestelhistorie.
  • Logingegevens worden vastgelegd om je toegang te kunnen geven tot je eigen gegevens na het plaatsen van een bestelling.
  • IP-adres wordt gebruikt om eventuele BTW- en identiteitsfraude te kunnen opsporen.

Inzage en aanpassing van gegevens

In het klanteninformatie systeem kun je -indien je een account hebt aangemaakt tijdens het bestellen- op elk moment bekijken welke persoonsgegevens aan je klantaccount gekoppeld zijn en deze meteen bewerken als ze onjuist zijn. Nu is het ook mogelijk om een correctie- of verwijderverzoek in te dienen door een e-mail te sturen naar info@uitgeverijanderszins.nl

Vanzelfsprekend kun je je ten alle tijden afmelden voor nieuwsbrieven. Je wordt dan echter niet langer op de hoogte gehouden van de informatie waarvoor deze mailings worden gebruikt. Onderaan onze nieuwsbrief kun je klikken op afmelden of stuur een mail naar info@uitgeverijanderszins.nl en wij maken dit zsm in orde.

Op elk moment kun je ons verzoeken een export te maken van je geregistreerde persoonsgegevens. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ben je geen klant meer van Uitgeverij Anderszins en wil je dat je gegevens niet alleen gearchiveerd worden maar ook geanonimiseerd, in het kader van het recht om ‘vergeten’ te worden? Stuur een e-mail naar info@uitgeverijanderszins.nl en het wordt binnen 1 maand voor je in orde gemaakt. Je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer worden dan verwijderd uit ons klanteninformatie systeem. Persoonsgegevens in facturen  worden verwijderd mits er geen wettelijke bewaartermijn meer op rust.

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan je te leveren en/of als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Manuscripten

Als Uitgeverij Anderszins een manuscript krijgt toegezonden en besluit het niet te gaan uitgeven, zal zij dat meedelen aan de auteur en het manuscript binnen twee weken daarna het vernietigen.

Derden

Uitgeverij Anderszins zal je persoonsgegevens nooit aan derden verkopen en deze uitsluitend in het kader van de uitvoering van je bestelling aan betrokken derden verstrekken. Ingeschakelde derden en medewerkers van Uitgeverij Anderszins hebben in het kader van de dienstverlening inzage in je gegevens, maar zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

‘Cookies’ zijn kleine stukjes informatie die in je browser worden opgeslagen. Uitgeverij Anderszins gebruikt cookies om je te kunnen herkennen bij een volgend bezoek van onze website. De cookies stellen ons in staat om belangrijke informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren.
Daarnaast worden cookies gebruikt om je sessie in de bestelprocedure en in ons klanteninformatie systeem bij te houden, zodat alleen jij toegang hebt tot je eigen klantaccount (indien je een account hebt aangemaakt).

Het is uiteraard mogelijk om je browser zodanig in te stellen dat je geen cookies meer accepteert. Het is dan niet meer mogelijk om in te loggen in ons klanteninformatie systeem of bestellingen te plaatsen.

Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om bezoekersaantallen te meten, waarmee wij onze website en de gebruikerservaring van bezoekers kunnen verbeteren.

Wij:

  • delen geen analytics gegevens met Google.
  • hebben met Google een verwerkersovereenkomst afgesloten.
  • verzamelen geen gegevens via Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren.
  • hebben Google Analytics zo ingesteld dat de gegevens die door Google Analytics worden verzameld bewaard worden op de servers van Google gedurende 26 maanden.
  • IP-adressen van bezoekers laten anonimiseren.

Om websitebezoekers meer invloed te geven over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, heeft Google de Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. De add-on communiceert met het Google Analytics JavaScript (ga.js) om aan te geven dat er geen informatie over het websitebezoek mag worden verzonden naar Google Analytics.

Klacht indienen

Je kunt bij ons een klacht indienen over de verwerking van je persoonsgegevens door een e-mail te sturen naar info@uitgeverijanderszins.nl. Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging van privacybeleid©

Uitgeverij Anderszins behoudt zich het recht voor dit privacybeleid te wijzigen of aan te vullen.

Wijzigingen gelden ook ten aanzien van reeds gesloten overeenkomsten met inachtneming van een termijn van 30 dagen na bekendmaking van de wijziging op de website van Uitgeverij Anderszins of per elektronische berichtgeving.

Wijzigingen van ondergeschikt belang kunnen te allen tijde worden doorgevoerd.

Mocht je vragen hebben over ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als je informatie nodig hebt over je persoonsgegevens of deze wil wijzigen. Mocht ons privacybeleid wijzigen, dan vind je op onze website altijd de meest recente versie.

Uitgeverij Anderszins, 2018, all rights reserved®

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]