Interesse in de kaarten van onze beeldbepalers?
Altijd leuk om een originele kaart te versturen!

Om de plasticberg niet groter te maken, versturen we onze kaarten in papieren wikkels of zakjes.

SET 1: Brigida Kaas en Koos
10 kleurige ansichtkaarten met afbeeldingen van Kaas en Koos
Prijs: € 7,50

Bestel nu

SET 2: Brigida Hart
10 vrolijke ansichten voor een hartelijke groet
Prijs: € 7,50

Bestel nu

SET 3: Brigida combi
8 kleurige ansichtkaarten met afbeeldingen van Kaas en Koos en 2 vrolijke ansichten voor een hartelijke groet
Prijs: € 7,50

Bestel nu

SET 4: Jeltje geboortestaties
14 kaarten, waarvan 13 om te verzenden, vormen een vertrekstation voor een ontdekkingstocht. Ze vertellen in 14 sta-momenten het geboorteverhaal van Lucas 1 en 2, maar zonder de bekende beelden van herders, engelen, Jozef en Maria. Prijs: € 7,50

Bestel nu

SET 5: Jeltje Pasen/Pinksteren
11 kaarten, waarvan 10 om te verzenden, met schilderijen over woorden met een verhaal en een dubbele bodem: stad-mantel-tafel-hof-teken-grond-doortocht-morgen-tuin-duif-(vleugel). Prijs: € 7,50

Bestel nu

SET 6: Bas Kosters
10 ansichtkaarten met illustraties van inwoners uit de wonderlijke wereld van Bas en Wibo Kosters.
Prijs: € 7,50

Bestel nu

De Beeldbepalers

Bas Kosters (illustraties)

Een unieke kaartenset, gemaakt door een Nederlandse duizendpoot die altijd origineel uit de hoek komt. Bas Kosters illustreerde de dichtbundel Inwoner van Wibo Kosters. Van die illustraties zijn kaarten gemaakt waarop de stijl herkenbaar is van de kleurrijke creaties die hij als modeontwerper maakt.

Brigida Almeida (tekeningen)

De ansichtkaarten van kunstenares Brigida zijn vrolijk en kleurrijk. Leuk voor kinderen en anderen die je een warm hart toedraagt. Brigida illustreerde de kinderboeken van Kaas en Koos (zie set 1 en 3), de dichtbundel over pleegzorg Oei, pleegmoeder (zie set 2 en 3) en het kerstverhaal De Herberg.

Jeltje Hoogenkamp (schilderijen)

De kleuren zijn warm en overtuigend, de vormen primair. Het werk van Jeltje Hoogenkamp is diepgaand beïnvloed door Bijbelse verhalen. In Zusterlief Broederlief staan haar schilderijen die het Zonnelied van Franciscus van Assisi als inspiratie hebben. Maar er is meer. Ansichtkaarten met haar schilderijen zijn origineel en opvallend.