Sinds de feestelijke presentatie van het boek Zusterlief Broederlief gaat er een gelijknamige tentoonstelling rond in Nederland. Voor 2020 is er nog ruimte om de expositie een maand of meer af te huren. Kosten slechts € 50.

      

De tentoonstelling omvat 16 panelen met schilderijen van Jeltje Hoogenkamp en gedichten door een zevental dichters. Thema’s van de werken zijn de onderwerpen uit het Zonnelied van Franciscus van Assisi: zon, maan, water, wind, vuur, aarde en dood. Het is een veelzijdige tentoonstelling die allerlei mogelijkheden biedt om er verdiepende of muzikale bijeenkomsten bij te organiseren. In den lande is daarmee aardig wat ervaring opgedaan.

In september 202o is de tentoonstelling in De Hoeksteen in Den Hoorn (Texel). De maanden daarna en daarvoor zijn nog te boeken. Stuur een mailtje naar Rieks Hoogenkamp hoogenkamp[@]ziggo.nl (haakjes verwijderen) en u hoort er meer over.

Expositie Zusterlief Broederlief

Vanaf oktober 2017 reist een tentoonstelling met gedichten en schilderijen bij het boek Zusterlief Broederlief door Nederland.

*oktober 2017: Culemborg (Grote Kerk) *november: Vianen (Grote Kerk)
*december: Vianen (Grote Kerk)
*januari 2018: Zeist (NoorderLichtkerk)
*februari: Wassenaar (Messiaskerk)
*maart: Putten (Gereformeerde kerk)
*april: Ermelo (Zendingskerk)
*mei: Ammerzoden (Woonzorgcentrum Het Zonnelied)
*juni-juli: Den Hoorn, Texel (De Hoeksteen) *september/oktober: Delft (Vierhovenkerk) *november: Druten (Immanuelkerk)
*mei/juni 2019: Utrecht (Tuindorpkerk)