Durven vragen

Amsterdamse ouders over opvoeden
Jolanda Stellingwerff

Hoe voeden andere ouders op? Wat doen vaders of moeders bij mij in de straat, buurt of stad? Welke keuzes maken ze en wie betrekken ze erbij? Hoe pakken mijn vrienden en familie het aan als er problemen met hun kinderen zijn? Zouden ze het gek vinden als ik hen om raad vraag? Het zijn vragen die ouders vooral bezighouden op momenten dat ze zelf ergens mee zitten. Toch vindt vrijwel iedereen het ingewikkeld om opvoedvragen en onzekerheden met anderen te bespreken. We doen het liever zelf, tenzij de zorgen echt groot worden. Dan durven we eerder over onze schaamte en angst heen te stappen.

Met een voorwoord van Simone Kukenheim, wethouder Amsterdam (Zorg, Jeugdzorg, Beroepsonderwijs en Sport)

Hardcover, € 17,95
64 blz.
21 × 21, met foto’s
ISBN 9789492994073

Jolanda Stellingwerff (1975) studeerde culturele bedrijfsvoering. Na haar werk in de theaterwereld, legde ze zich toe op maatschappelijke thema’s als regieviering en inclusie. Ze was hoofdredacteur van een tijdschrift voor pleegzorg en werkt als communicatieadviseur voor de Eigen Kracht Centrale, Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling en de stichting Kringwijs.

Als coauteur publiceerde zij eerder de boeken Gezellig en irritant (uitgeverij SWP, 2003) en Een kind uit een pleeggezin in de klas (uitgeverij Ten Brink, 2005).

 

Preview nog niet beschikbaar

Bestel nu

Hardcover, € 17,95
64 blz.
21 × 21, met foto’s
ISBN 9789492994073