Op 20 maart wordt tijdens de camperbeurs in Houten de derde druk van Dus u wilt een camper? gepresenteerd. Het is een derde herziene druk, die geheel geactualiseerd is en uitgebreid. Om een voorbeeld te noemen: er staat meer en nieuwe informatie in over accu’s. Maar ook nieuwe foto’s over manoeuvreren en de dode hoek. De schrijvers, Arie en Tineke de Ruijter, hebben onder meer suggesties en vragen van lezers benut bij de up-date van het boek.

In Nederland hebben meer dan 115.000 mensen een camper en een veelvoud daarvan dromt ervan om er ooit met een (eigen) camper op uit te trekken. Voor hen is Dus uw wilt een camper? een must. Het is het eerste en enige Nederlandstalige handboek over camperen.

Er gaat nogal eens iets mis als mensen een camper kopen. Wie zich niet goed heeft voorbereid valt makkelijk ten prooi aan verkooppraatjes van louche handelaren. Waar je op kunt letten en waarover je van tevoren moet nadenken, is allemaal te vinden in overzichtelijke teksten en checklisten.

De herziene derde druk wordt overhandigd aan voormalig schaatscoach Ab Krook en zijn vrouw Ineke. Zij namen drie jaar geleden ook het eerste exemplaar in ontvangst. Sinds Ab vorig jaar door een herseninfarct is getroffen, is er veel veranderd maar ze trekken er nog steeds op uit met de camper. Bij de presentatie van het boek in Houten (14.00 uur) zullen ze daarover vertellen.